zondag 17 oktober 2010

Bloemenpracht



In en rond de vlindertuinen zijn ook prachtige bloemen en planten te bewonderen. Waaronder vele dahlia's.




9 opmerkingen:

  1. Ik vind deze layout ook mooier. Tegen het zwart komen je foto's nog beter uit. Dat is iets wat ik in de toekomst ook nog wel op mijn site wil hebben. Succes met Blogger, hoewel ik daar de laatste tijd ook wat negatieve dingen over hoor. Als dit toch niet mocht bevallen, zou ik overwegen om over te stappen naar Wordpress.com. Dat wou ik je nog even meegeven. Verder blijf ik hier je mooie foto's bewonderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Fokkio. Oh, nou ik hoop nu wel dat ik goed zit hier, maar bedankt voor de tip; ik zal het onthouden :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk weer eens een nieuwe look geeft de burger moed alhoewel ik het groen wat ik bezig ook erg mooi vind is zwart ook erg mooi. Je foto's zijn ondanks je weblogwissel net zo fraai als altijd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Was je het ook zat bij weblog.nl? Bevalt het hier beter?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Sylvia, ja ik was het zeker zat, al een tijdje eigenlijk en toen ik zaterdag ook geen foto's meer kon plaatsen en de lay-out niet meer goed voor elkaar kreeg ben ik hier terechtgekomen. Het is nog wennen, maar ik denk dat het wel zal bevallen. Bevalt het jou ook goed?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is zeker een fotogenieke bloem die je toch niet veel meer ziet in de tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi laurette; wat een bloemen pracht zeg erg mooi deze . groetjes mini

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Mini, dank je wel voor je reactie en ook nog op mijn vorige weblog, aangezien ik daar dus problemen had, kon ik ook niet meer eens op de reacties reageren. Daarom ben ik blij dat je hier nog een bezoekje hebt gebracht, kan ik je mooi bedanken voor je bezoek en reactie, hartstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen